Filarski Home

Maak jouw Kunstdossier

|

Wat was het spannend, die lancering van mijn website voor online cursussen. Ik moest echt bijkomen van alles. Maar ik ga lekker het nieuwe jaar in met drie kunsttrajecten: een mooie academiegroep voor mijn jaartraject en twee mooie groepen voor mijn online lesprogramma. Daarnaast staan er nog een heleboel leuke workshops op het programma. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Maak jouw Kunstdossier

Momenteel werk ik hard aan het verder uitwerken van mijn gloednieuwe programma ‘Maak jouw kunstdossier’ voor mijn net gelanceerde Academie Online. Dit is een programma voor jou als je je eerste stappen wilt zetten naar nieuwe inzichten in je eigen werk en jouw eigen handschrift. Maar ook voor jou als (aankomend) schilderdocent, als je meer gedegen wilt lesgeven. Ik hou je de komende periode graag op de hoogte van dit fantastische programma.
De inspiratiebron van Ellen Copray

Heel veel schilderkunstenaars die hier op les komen of mij schrijven, worstelen met het probleem van het ‘plaatjes’ naschilderen. Zij willen nieuwe inspiratie, zowel online als offline. Ik ga je vanaf nu veel meer inspireren, door foto’s en filmpjes te laten zien van mijn deelnemers aan het kunsttraject. In onderstaande video zie je het eindwerk van Ellen Copray. Zij vertelt over haar inspiratiebron en hoe ze haar onderwerp na een grote zoektocht heeft kunnen weergeven in een schitterend eindresultaat.

De inspiratiebron van Ellen Copray

Ik citeer uit haar reflectie:

“Ik was toe aan nieuwe uitdagingen, ik liep vast in mijn eigen werk en wist niet hoe dit aan te pakken. Mijn doel was om mezelf beter te leren kennen wat betreft focus, doorzettingsvermogen, zelfdiscipline en mijn faalangst. Ik heb mijn doel voor dit jaartraject bereikt en ben enorm trots op mezelf dat ik doorgezet heb. Je manier van lesgeven vind ik erg fijn. Je inspireert, je zegt waar het op staat en je tempo is hoog. Maar dat is nodig, omdat je anders gaat treuzelen en uitstellen waardoor je het risico loopt om af te haken. Dus hop aan het werk! Ik heb het meest geleerd van de inzichten die ik kreeg door aan het werk te gaan, door te zetten, mezelf serieus te nemen en mijn onzekerheden en faalangst aan te gaan. De feedback en werkbesprekingen hebben mij daar enorm bij geholpen. Dit jaar heeft me een schat aan info en tools gegeven waar ik de rest van mijn leven mee verder kan. Wat een bijzonder jaar, ik heb veel geleerd en ben uitdagingen aan gegaan. Ik heb mezelf beter leren kennen en nieuwe manieren gevonden om verder te gaan en te blijven ontdekken! Dank je Marian, TOP!”

Deel dit:
Facebook Twitter Pinterest Linkedin Email