Filarski Home

Maand van de Inspiratie bij Academie Filarski

|

schilderkunstenaar met inspiratieDe grootste frustratie van (amateur)schilders is dat ze zo graag willen schilderen, maar geen idee hebben wat ze moeten doen. Ik krijg heel veel mails met frustraties zoals: Ik ben stuurloos… Ik ben de kluts kwijt… Ik weet niet wat ik moet schilderen… Ik zit helemaal vast… Ik weet het echt niet meer… Ik voel me lamgeslagen… Ik kom tot niets meer…

Heb jij daar ook last van? Dan ga ik je vanaf nu inspireren!

Als kunstinspirator vind ik niets leuker dan mijn cursisten inspireren om hun eigenheid in kunst te ontdekken. Alles wat ik doe heeft dan ook met inspireren te maken. Dat loopt als een rode draad door mijn lessen heen, die bol staan van de inspiratie. Dat geldt ook voor mijn workshops. En als je wat verder bent, kun je mijn jaartraject volgen. Daar gaan we natuurlijk een paar flinke stappen verder in het ontwikkelen van creativiteit en eigenheid. Met prachtige ontwikkelingen en resultaten tot gevolg.

November – Maand van de Inspiratie

November heb ik uitgeroepen tot mijn Maand van de Inspiratie. Een maand lang ga ik je inspireren om jouw creativiteit te ontdekken, op allerlei verschillende manieren. Alvast een voorproefje:

Haal je kanten jurkje uit de kast en teken/schilder deze op 4 verschillende manieren:

  1. teken echt naar de werkelijkheid
  2. teken na met de andere hand dan je schrijfhand
  3. schilder de werkelijkheid
  4. zoom in op het kant, vergroot een stuk uit en schilder in jouw eigen kleurvariaties

Wil je vast wat inspiratie opdoen?

Binnenkort vertel ik je wat we allemaal gaan doen en hoe jij ook mee kunt doen! Wil je vast wat inspiratie opdoen? Meld je dan aan voor mijn gratis inspiratieopdrachten, waarbij je vier creatieve opdrachten krijgt om jouw creativiteit te ontdekken.

Deel dit:
Facebook Twitter Pinterest Linkedin Email