Filarski Home

Klein, Kleiner, Kleinst

| 3-daagse workshop

Klein kleiner kleinst 1 Klein kleiner kleinst 2

 

 

 

 

Wie mij kent, weet dat ik altijd begin met klein te werken. Dat is zinnig, omdat er altijd veel te onderzoeken is over hoe je het onderwerp wilt schilderen of hoe je een nieuwe techniek kunt toepassen. Pas later, als ik alles tot me heb genomen, ga ik groter werken.

Wat gaan we doen?

De techniek die we gebruiken is de collagetechniek, waarbij we eigengemaakte tekeningen en was toevoegen, etsen en werken op wenzhou papier. We starten de les met tekeningen maken op diverse manieren. Losser en vrijer met krijt, houtskool of grafietstift. Ook introduceer ik nieuwe ondergronden: een dikke kartonplaat. Dit wordt voor zover ik weet nog niet in Nederland gebruikt. Je maakt ook kennis met een soort houten boxjes, waarbij de diepe rand meedoet in het totale werkstuk.

Eigen workshop organiseren?

Mocht de datum je niet uitkomen en je hebt minimaal 5 mensen, dan kun je contact met me opnemen en zoeken we naar een voor jou geschikte datum voor jullie workshop.

Foto’s en video’s

Foto’s en video’s van de werkwijze van kunstinspirator Marian Filarski en het werk dat gemaakt is door leerlingen van Academie Filarski kunnen gebruikt worden voor publicitaire doeleinden.

Bekijk alle informatie en meld je aan

    • Geen Evenementen