Filarski Home

Onderzoek naar rood

| 3-daagse masterclass

    

De kleur rood geeft heel veel energie, staat voor het leven, staat voor hartstocht, staat voor onstuitbaarheid, kracht, loyaal, passie en voor emotioneel. Maar hoeveel rood gaat de hoofdrol vervullen?

Je gaat leren hoeveel rood jij in je werk wilt hebben. Wordt het helemaal rood? Of is het nodig een contrastkleur toe te voegen? Keuze genoeg, want je kunt combineren met witten, grijzen en beige kleurtonen. Je gaat heel spontaan op onderzoek uit, je werkt met acryl, met collage, met paraffine en vernieuwend met beits. De verf kan dekkend opgebracht worden, maar ook glacerend werken kan fantastische kleurcombinaties opleveren. Je werkt eerst op klein formaat, daarna kun je je uit gaan leven op groter formaat. De uiteindelijke werken kunnen half abstract of abstract uitgevoerd worden.

Eigen workshop organiseren?

Mocht de datum je niet uitkomen en je hebt minimaal 5 mensen, dan kun je contact met me opnemen en zoeken we naar een voor jou geschikte datum voor jullie masterclass.

Foto’s en video’s

Foto’s en video’s van de werkwijze van kunstinspirator Marian Filarski en het werk dat gemaakt is door leerlingen van Academie Filarski kunnen gebruikt worden voor publicitaire doeleinden.

Bekijk alle informatie en meld je aan

    • Geen Evenementen