Filarski Home

Online Academie

|

Een week geleden ging ik met allerhande spullen naar de Kamer van Koophandel in Den Bosch. Ik ging mij inschrijven als ondernemer. Wie had ooit kunnen denken 15 jaar geleden dat ik ondernemer zou worden. Ik startte met 4 deelnemers in mijn kleine tot atelier omgetoverde garage. In de afgelopen jaren heb ik heel langzaam mijn atelier en academie laten groeien. Dat ging allemaal heel organisch.

Waarom ben ik nu ondernemer geworden?

Omdat ik me meer wil profileren online. En daarvoor moet ik ingeschreven staan. Samen met het team van Sonja Schaap van Reflectit ben ik een nieuwe website aan het maken voor mijn onlineprogramma’s. Die website gaat begin januari de lucht in. Er komt een aantal programma’s waarin creatieve opdrachten gegeven worden en je uitgedaagd wordt tot anders denken, creatiever denken. Het gaat dan niet om het ‘mooie plaatje’ schilderen, maar over het ontwikkelen van je eigen creativiteit. Super spannend, maar vooral superleuk!

Zo trots als een pauw!

Ik ben dus best een beetje trots… Trots op mezelf en wat ik als kunstinspirator bereikt heb in de afgelopen jaren door vooral mijn passie te volgen. En dat resulteert nu in een online academie naast mijn bestaande academie. Hoe gaaf is dat!
Begin januari gaat de nieuwe website de lucht in. Ga jij een kijkje nemen en laat je me weten wat je ervan vindt?

Deel dit:
Facebook Twitter Pinterest Linkedin Email