Filarski Home

Jouw creativiteit ontwikkelen bij dé online schilderacademie

| online inspiratieopdrachten voor schilderkunstenaars

Hoofdpagina oranje 650 x 300 pix

  • Wil je meer doen dan alleen maar de techniek en het plaatje naschilderen?
  • Wil je op zoek naar je oorspronkelijkheid en jouw creatieve denken ontplooien?
  • Wil je weten hoe je jouw schilderwerk inspirerend maakt voor jezelf en anderen?
  • Wil je het plezier in je schilderen weer terug en vooral uitgedaagd worden?

Ik geloof dat iedereen creatief kan denken en schilderen en z’n eigenheid heeft in kunst.
Geef je creativiteit een boost en ga de uitdaging aan bij Academie Filarski Online!

Ik leer je anders te denken, andere oplossingen te vinden, te combineren en te associëren. Ik neem je mee in het rijk van je fantasie en zet je op een ander spoor. Hoe langer je oefent met creativiteit, hoe leuker het wordt. Je trekt je daarna helemaal niets meer aan van wat de omgeving van jouw werk vindt. Ik leer je jouw eigenheid in kunst te ontdekken, waardoor jouw werk van jezelf wordt. Hoe leuk is dat?

Met alleen techniek kom je er niet

Veel docenten geven les in techniek, maar met alleen techniek kom je er niet. Mijn ervaring is dat een hoop schilderkunstenaars genoeg hebben van alleen techniek en ‘doen wat de meester zegt’. Natuurlijk is techniek op een gegeven moment nodig, maar als je op zoek gaat naar je creativiteit krijg je er cadeautjes bij. Je ontwikkelt namelijk de techniek tijdens het creëren. En nog mooier is dat het je eigen techniek wordt. Niet de techniek die de docent jou en misschien wel honderden mensen heeft geleerd. Die mensen schilderen dus allemaal hetzelfde en komen nooit toe aan hun eigenheid.

Ga jij deze online uitdaging aan?

Als je tevreden bent met het ‘mooie plaatje’, prima. Maar wil jij het anders? Dan nodig ik je graag uit voor een online traject bij Academie Filarski, waarbij jij als schilderkunstenaar creatief geïnspireerd wordt met uitdagende online opdrachten. Ga jij deze online uitdaging aan?

Ga naar de website van Academie Filarski Online