Filarski Home

Coaching

| Persoonlijke of groepscoaching in kunstenaarschap

Afb 2 Subpagina Opleiding    opleiding

 

  • Droom je van een expositie met je eigen kunstwerken, maar weet je niet waar te beginnen?
  • Wil jij je verder ontwikkelen als professioneel kunstenaar en heb je behoefte aan coaching?
  • Wil jij je gaan specialiseren in een schildertechniek en zoek je extra verdieping?
  • Wil jij leren hoe je op een inspirerende manier jouw kennis kunt doceren aan groepen?
  • Wil je na het kunst traject: Op weg naar het kunstenaarschap jezelf verder ontwikkelen als kunstenaar?
  • Wil je je als kunstenaar online in het licht zetten?

Maak jouw eigen COLLECTIE en LAAT JE ZIEN/WORDT BEKEND ALS KUNSTENAAR

Na afronding van het kunsttraject ‘Op weg naar het kunstenaarschap’ kun je kiezen voor extra verdieping door te kiezen voor een persoonlijk of een groepscoachingstraject met kunstinspirator Marian Filarski.  Je gaat dan je eigen collectie maken. In een persoonlijk gesprek brengen we samen in kaart wat je wensen en doelstellingen zijn en bepalen we de invulling van jouw traject. Je gaat intensief aan de slag met jouw uitdagingen, waarbij je op de afgesproken momenten gecoacht en begeleid wordt in jouw proces. Met als uiteindelijke resultaat het behalen van jouw doelstellingen, nl. je collectie tentoonstellen in binnen- en/of buitenland. Dat is toch wat je wilt? Er ligt een heel interessant programma voor je klaar. Belangstelling? Vraag naar het programma.

Heb je je collectie klaar? Dan maak ik een filmpje van je werk en promoot je via mijn inmiddels uitgebreide netwerk en Facebook.

Docentschap – lesgeven in kunst

Een andere mogelijkheid is om een traject voor docentschap te volgen. In een persoonlijk gesprek gaan we samen kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn en welk traject daarbij past.

Wil jij liever privéles?

Ook dat kan bij Academie Filarski. Als jij het lastig vindt om groepslessen te volgen, bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor privélessen. Uiteraard is dit duurder dan het volgen van de opleiding omdat je 1-op-1 aandacht krijgt, maar wellicht sluit het beter aan bij jouw wensen en mogelijkheden. Als je belangstelling hebt, neem dan contact op voor het maken van een persoonlijke afspraak. Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken en jouw persoonlijke traject uitzetten.

Praktische informatie