Filarski Home

Word vriendjes met jezelf!

|

Overal wordt geroepen dat je jezelf zichtbaar moet maken. Hoor je dat goed? Ja, je hoort het goed. Je moet jezelf als ondernemer beter zichtbaar maken. Hoe ga je dit bereiken? Ja, precies: Door de camera op jezelf te richten.

Ik ben deelnemer geworden van een inspirerende videogroep. Onderwerpen van gesprek zijn onder andere hoe je filmpjes maakt met je eigen camera of smartphone. Ik kan je vertellen dat het super moeilijk is om jezelf in de spotlight te zetten. Dit zijn de meeste mensen onder ons dan ook niet gewend. We zijn opgevoed met de wijsheid: Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Herken je dit?

Maar vooruit, ik moest mezelf in de spotlight zetten. Ik heb eerst een blooperfilmpje gemaakt en dat vond iedereen super leuk, vervolgens ging ik voor het echie. Ik heb mezelf en mijn deelnemers van Academie Filarski opgenomen en daar een collage van gemaakt in een video. Het geeft een goed beeld van wat hier achter de schermen bij Academie Filarski gebeurd. Zelf ben ik weer een drempel overgegaan, ik ben vriendjes geworden met mijn camera.

Wil jij ook vriendjes worden maar dan met jouw eigen schilderwerk? Ben je het zat om plaatjes na te schilderen? Wil je niet meer vastgeketend zitten aan geldende schildermaniertjes? Ben je ook zo nieuwsgierig naar waar je passie zit en hoe die eruit ziet? Mis je inhoud in je schilderwerk? geef je dan op bij Academie Filarski.

Ik heb al heel veel schilderkunstenaars geholpen. Binnen 9 tot 10 maanden tijd zijn er complete metamorfoses ontstaan. Wil jij ook deel uitmaken van deze super motiverende lessen en out-of-the-box opdrachten?

Er zijn nu nog maar 2 plaatsen over voor het kunsttraject dat in september start. Geef je op als je de kriebeltjes in je buik voelt!

 

Deel dit:
Facebook Twitter Pinterest Linkedin Email