Filarski Home

Verbluffende technieken

| 3-daagse workshop

Afb 1 Bijzondere Technieken - 15 verbluffende technieken - kopie     Afb 2 Bijzondere Technieken - 15 verbluffende technieken

Raak je ook helemaal van slag in een winkel voor schilderartikelen? Er is zo ontzettend veel te koop, maar waar gebruik je het voor? En vooral hoe gebruik je die materialen? Omarm de wonderbaarlijke wereld van de hedendaagse schildertechnieken. Ga je grenzen over en ontdek nieuwe mogelijkheden, maak kennis met prachtige kleurrijke materialen en laat je inspireren.

Wat gaan we doen?

In deze 3-daagse workshop leer je vernieuwende technieken en krijg je volop ruimte hiermee te experimenteren. Er wordt gewerkt met Tri-Art, Golden, Liquitex inkt en Schmincke inkt. Een kleine greep uit de technieken die aan bod komen: werken met gel, mediums, (craquelé) pasta, folie, scheerschuim, sjablonen, modelling pasta, gesso, overbrengen van kopieën, acryl inkten en dunne vloeibare verven. Kortom, heel veel materialen en technieken die een nieuwe inspiratiebron voor je kunnen zijn bij je passie voor schilderen.

Je maakt een naslagboek, zodat als je eenmaal thuis bent, je altijd kunt nakijken hoe het ook alweer moest. Als de tijd het toelaat, en als je het fijn vindt, dan help ik je ook om het geleerde in je eigen werk toe te passen.

Eigen workshop organiseren?

Mocht de datum je niet uitkomen en je hebt minimaal 5 mensen, dan kun je contact met me opnemen en zoeken we naar een voor jou geschikte datum voor jullie workshop.

Foto’s en video’s

Foto’s en video’s van de werkwijze van kunstinspirator Marian Filarski en het werk dat gemaakt is door leerlingen van Academie Filarski kunnen gebruikt worden voor publicitaire doeleinden.

Bekijk alle informatie en meld je aan

    • Geen Evenementen